Prijava ali registracija
 nedelja, 18.11.2018 
English   Slovenščina
Techtrade logo
Telefonska številka
01 56 22 111
0 izdelkov
0,00 €
Nakupovalna košarica

Prijava
Elektronski naslov:
Geslo:
 
 
 


TRETJE TISOČLETJE…
TECH TRADE TRZIN
…TRADICIJA, TRAJNOST, TRDNOSTCenik dostavnih služb


Splošni pogoji poslovanja podjetja Tech Trade d.o.o Trzin

Techtrade.si omogoča spletno naročanje aktivnih in pasivnih komponent za računalniške mreže, komunikacijo, ožičenje ter dodatno računalniško in pisarniško opremo.
Vsak uporabnik storitve techtrade.si spletno naročanje pridobi svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se prijavi in predstavi. Uporabnikovo geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za zastopanje v njegovem imenu.

Novi kupci: plačilni pogoji

V techtrade.si spletno naročanje lahko kupujejo pravne osebe, to so podjetja, samostojni podjetniki ter uradne institucije s sedežem v RS. Na osnovi prijave uporabnika v bazo uporabnikov spletne trgovine se avtomatsko izpišejo plačilni pogoji, to je plačilo predračuna ali odlog plačila. Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja Tech Trade Trzin, lahko kupnino v celoti poravnate ob prevzemu z bančno kartico ali gotovino. Uporabniki, ki jim je bil odobren odlog plačila, lahko izbirajo med zbirnim dnevnim ali tedenskim računom.

Računi

Računi se izdajajo ob samem prevzemu blaga oz. spremlja blago poslano po pošti. V primeru, da želite račune prejemati v spletno banko ali na elektronski naslov, vas prosimo, da izpolnite eno izmed spodaj navedenih izbir za prejemanje računa.

- vloga za izdajo e-računa preko e-banke
- vloga za izdajo e-računa po elektronski pošti

Plačilo predračuna je obvezno za uporabnike (podjetja ali s. p.), ki prvič kupujejo v našem podjetju. Po prvem nakupu lahko uporabniki s pozitivno boniteto (E-bonitete za preteklo leto) zaprosijo za odlog plačila, in sicer na racunovodstvo@techtrade.si ali po telefonu +386 (1) 81 08 760. Vašo prošnjo bo obravnavala naša finančna služba in jo odobrila ali zavrnila.

Veljavnost ponudbe in cen

Veljavnost cen za izbrano blago ali storitve velja na dan nakupa, torej na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine techtrade.si. Cene na techtrade.si spletno naročanje ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV), ta se obračuna naknadno in je izpisan na računu.

Naročanje

Vsa naročila, ki bodo prejeta preko techtrade.si spletno naročanje bomo obravnavali kot nepreklicna . Če pride do napake, lahko uporabnik brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času od oddaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo v obdelavi. Po prejemu obvestila, da je naročilo v obdelavi, preklic naročila ni možen.

Obdelava naročila

Tech Trade Trzin bo z aktivnostmi, potrebnimi za izvedbo prejetih naročil pričel takoj po prejemu naročila. Če boste finančne obveznosti poravnali s plačilom na naš transakcijski račun, se bodo aktivnosti za izvedbo naročila pričele takoj po prilivu sredstev na naš račun. V ta namen bomo med rednim delovnim časom preverjali prilive na transakcijski račun podjetja. Redni delovni čas podjetja je vsak delovni dan, od ponedeljka do petka, od 8.00 do 17.00 ure.

Dostava: dobava in prevzem

Večino proizvodov spletne trgovine techtrade.si imamo na zalogi in vam jih bomo dobavili v 24 do 48 urah. Lahko se zgodi, da katerega izmed proizvodov trenutno ni na zalogi, za kar se vam že vnaprej opravičujemo. V tem primeru vas bomo obvestili o datumu dobave .

Dobavni rok prične teči prvi delovni dan po prejemu potrdila o plačilu. Naročeno blago za uporabnike, ki imajo odobren odlog plačila, bo odpremljeno na dan naročila, v kolikor bo to prispelo do 15.00 ure. Uporabnik lahko na lastno željo naročeno blago prevzame tudi na sedežu podjetjaTech Trade Trzin, to je na naslovu Blatnica 8, 1236 Trzin, vsak delovni dan, od ponedeljka do petka med 8.00 in 17.00 uro.

Na željo uporabnika bo dostavo naročenega blaga izvedel Tech Trade Trzin , ki ima za te namene sklenjene dogovore in pogodbe z različnimi ponudniki paketne distribucije, ki blago dostavljajo do uporabnikov v vseh krajih Slovenije. Ponudnika paketne distribucije izbere Tech Trade Trzin. Če je plačnik dostave naročnik, le ta sam izbere ponudnika za dostavo blaga.

Cene ne vključujejo dostave. Plačnik dostave je uporabnik.
Dostava je brezplačna pri naročilu nad 90,00 € + DDV.Minimalno naročilo

Posamezno naročilo mora znašati minimalno 40,00 EUR brez DDV. S tem Tech Trade Trzin ohranja konkurenčnost cen.

Zavrnitev naročila

Tech Trade Trzin lahko v izjemnih primerih v času do izdaje obvestila, da je naročilo v obdelavi, tega zavrne, če ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more ustrezno obravnavati.
Vse objavljene cene in cene v posebnih ponudbah so nepreklicne in veljajo le za nakup preko spletne trgovine techtrade.si. Uporabnik naročeno blago kupi skladno s komercialno-finančnimi pogoji, ki so uporabniku določeni. Uporabnik je s komercialno-finančnimi pogoji seznanjen preko e-obvestila. Pogoji nakupa z odloženim plačilom so predmet dogovora med kupcem in podjetjem Tech Trade Trzin.

Odloženo plačilo

Če je uporabniku odobreno odloženo plačilo je kupljeno blago last podjetja Tech Trade Trzin do poplačila blaga v celoti. Če uporabnik zamuja s plačilom, ima Tech Trade Trzin pravico, da mu zaračuna zakonske zamudne obresti, ki jih je uporabnik dolžan plačati v 8 dneh od datuma izdaje. Če uporabnik večkrat zamuja s plačili, si Tech Trade Trzin pridržuje pravico do zaustavitve dobav.

Reklamacije na dostavo

Če količina blaga, ki ga je uporabnik prejel, ni skladna s podatki na dobavnici in računu, je uporabnik o tem dolžan pisno obvestiti Tech Trade Trzin takoj ob prejemu blaga, najkasneje pa naslednji delovni dan. Vidne kakovostne napake je uporabnik dolžan sporočiti v Tech Trade Trzin takoj po ugotovitvi oziroma najkasneje v 8 dneh po prejemu blaga. Reklamacije upoštevamo samo pisno v 8 dneh po dobavi blaga ob predložitvi računa in dobavnice za reklamirano blago. Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži. Za fizične poškodbe, ki so nastale zaradi transporta preko hitrih pošt, ne odgovarjamo. Za informacije glede reklamacije izdanega blaga pošljite sporočilo na servis@techtrade.si ali pokličete +386 (1) 56 22 111.

Garancija na kakovost

Vsi izdelki v spletni trgovini techtrade.si imajo garancijo uvoznika oziroma proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele v Sloveniji. Za uveljavljanje garancije in servisno vzdrževanje se lahko obrnete na naš servis: servis@techtrade.si ali pokličete +386 (1) 56 22 111. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji, navedeni na garancijskem listu, ki je priložen vsakemu izdelku. Skrite kakovostne napake je dolžan uporabnik pisno sporočiti v Tech Trade Trzin takoj po ugotovitvi oziroma v garancijskem roku, ki velja za posamezno blago po ustaljenih navadah v poslovnem svetu.. Tech Trade Trzin bo vse reklamacije reševal skladno z običaji dobrih poslovnih praks.

Zasebnost

Tech Trade Trzin osebnih podatkov o uporabnikih ne bo posredoval tretjim osebam.

Spori

Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne trgovine techtrade.si med uporabnikom in Tech Trade Trzin, bosta stranki poskušali reševati sporazumno. Kadar to ni možno, je za spore pristojno Okrožno sodišče v Ljubljani.


Vaša zasebnost | O Tech Tradeu...  | O piškotkih
© 2018 Tech trade d.o.o. Vse pravice pridržane. Koncept Menea, izdelava Gambit Trade d.o.o..  Vsebina je bila zadnjič posodobljena: 18.11.2018Izberete lahko do 4 izdelke za primerjavo:
odstrani vse