Prijava ali registracija
 nedelja, 18.11.2018 
English   Slovenščina
Techtrade logo
Telefonska številka
01 56 22 111
0 izdelkov
0,00 €
Nakupovalna košarica

Prijava
Elektronski naslov:
Geslo:
 
 
 


TRETJE TISOČLETJE…    
  TECH TRADE TRZIN  
…TRADICIJA, TRAJNOST, TRDNOST

Podjetje danes

Zasebno podjetje Tech Trade Trzin je bilo ustanovljeno leta 1992, z namenom izdelave in prodaje računalniških komponent. Vodita ga dva direktorja, ki sta tudi lastnika podjetja. Sedež podjetja, poslovno-prodajni in servisni prostori ter skladišča se nahajajo v industrijski coni Trzin, v neposredni bližini Ljubljane.

Vodstvo in zaposleni

Naloge, obveznosti in dolžnosti direktorjev so razdeljene na prvi organizacijski del, ki zajema  uskladitev nabave in zalog blaga, plačil, izterjav in posodabljanje procesov dela. Drugi del predstavlja spremljanje zakonodajnega področja, urejanje pravnega področja, uvajanje novitet, skrb za servisno mrežo in delno finančno področje. Vodja splošne kadrovske službe skrbi za pravilno izpeljane postopke kadrovanja, odnose med zaposlenimi, krepi zavest o družbeni ter medsebojni odgovornosti in pripadnosti podjetju ter načrtuje in usklajuje izobraževanja.
Podjetje ima vzpostavljeno notranje računovodstvo, ki skrbi za finančne tokove in izterjave. Zunanji računovodski servis je poslovni partner, ki pripravlja zahtevnejšo dokumentacijo in računovodske izkaze.  

Komerciala se deli na nabavni in prodajni oddelek. Prodaja in komunikacija z uporabniki se realizira po telefonskih in spletnih prodajnih poteh. Prodajni oddelek usklajuje sortiment proizvodov z nabavnim oddelkom ter skrbi za izdajo blaga. Prodajni in nabavni oddelek pripravljata oglaševalske akcije in obvestila. V lastni prodajalni za uporabnike skrbi usposobljeno prodajno osebje, ki s svojim znanjem uporabnikom svetuje in pripomore k najboljšemu nakupu.  

Servisna enota skrbi za poprodajne usluge podjetja. V prejemu blaga so zadolženi za opremo blaga z vsemi potrebnimi listinami in razporejanjem blaga po skladiščnih in prodajnih policah. V izdaji blaga pripravijo blago za prevoz do uporabnika. Podjetje nima organizirane lastne prevozne službe.  

Poslanstvo

V podjetju Tech Trade Trzin svojim uporabnikom nudimo kvalitetno prodajno, servisno in poprodajno storitev, ki jo z razvojem tehnike tudi nenehno nadgrajujemo. Svojim uporabnikom nudimo znanje in informacije o prodajnem programu in smo s pomočjo spleta ne glede na čas ali lokacijo vedno na voljo.
  
Poslovna politika podjetja izhaja iz razumevanja potreb in pričakovanj naših uporabnikov in je usmerjena v dolgoročno dobrobit tako naših uporabnikov kot našega podjetja.

Vizija

Naša vizija je, da podjetje TECH TRADE TRZIN s Tradicijo, Trajnostjo in Trdnostjo, ostaja vaš partner za TRETJE TISOČLETJE.      

Vrednote

Naše temeljne poslovne vrednote so:
• pošteno in etično poslovanje,
• zadovoljen uporabnik,
• učinkovitost in prilagodljivost,
• spoštovanje in dosledno uresničevanje dogovorjenega,
• cenovna ugodnost naših prodajnih proizvodov in storitev,
• odličnost v vsem kar delamo. 

Potrditev zastavljenih vrednot je več kot dvajsetletno delo na trgu z isto blagovno znamko. Prav tako je zgovorno dejstvo, da kar dve tretjini zaposlenih v podjetju sodelujeta s podjetjem že od samega začetka njegovega poslovanja.

Kodeks poslovne etike

Kodeks poslovne etike kateremu smo zaposleni v podjetju Tech Trade Trzin zavezani, določa temeljna načela in pravila, ki predstavljajo standarde delovanja, upravljanja in vodenja, ki so naše vodilo pri oblikovanju poslovne kulture in odličnosti podjetja.

Sodelovanje

V vseh letih delovanja si prizadevamo za dobro vzdrževanje poslovnih odnosov z vsemi svojimi poslovnimi partnerji in se trudimo biti prilagodljivi. Konkurenčna podjetja so nam vedno predstavljala izziv za izboljšanje naših procesov, storitev in podporo inovativnosti.  

Izboljšave  

S stabilno poslovno politiko in ustvarjenim ugledom smo si z leti ustvarili določene konkurenčne prednosti pri vseh partnerjih. Banke, dobavitelji, uporabniki naših storitev, zaposleni in zunanji sodelavci poznajo poslovno stabilnost podjetja in nam zaupajo v vseh naših povezavah. Na ta način smo porazdelili skrb za proizvodne procese, delovno okolje, lokalno skupnost med zaposlene, kar jih dodatno motivira, da sami iščejo in predlagajo izboljšave.


Vaša zasebnost | O Tech Tradeu...  | O piškotkih
© 2018 Tech trade d.o.o. Vse pravice pridržane. Koncept Menea, izdelava Gambit Trade d.o.o..  Vsebina je bila zadnjič posodobljena: 18.11.2018Izberete lahko do 4 izdelke za primerjavo:
odstrani vse