Search

Become our business partner

In process

 

 

Imate podjetje ali s.p in se ukvarjate z nadaljno prodajo?

Ste elektroištalater in strankam vgrajujete mrežno opremo in računalniške komponente?

Da?Potem vas vabimo, da postanete naš poslovni partner! in pridobite ugodnosti (rabate , odlog plačila posebne ponudbe,

Podjetje TechTrade Trzin se ukvarja z zastopstvom in distribucijo mrežne in računalniške opreme priznanih blagovnih znamk: https://www.techtrade.si/manufacturer/all

Svojim poslovnim partnerjem za nadaljno prodajo omogočamo dodatne popuste in ugodnosti. Spletna stran techtrade.si je prilagojena tako, da ima vsak poslovni partner vidne svoje cene za nadaljno prodajo in veliko dodatnih informacij o akcijskih ponudbah, artiklih ter novostih. Spletna stran omogoča hitro in enostavno naročanje blaga ter dostavo blaga v roku 24-48h na katerikoli želeni naslov znotraj republike Slovenije.

Vabimo vas, da če še niste naš poslovni partner, da vložite prijavo, ki se nahaja spodaj. Posredovane podatke bomo pregledali v najkrajšem možnem času in v kolikor izpolnjujete pogoje, vam bomo na vaš navedeni elektronski naslov poslali pogodbo o poslovnem sodelovanju. Po prejemu izpolnjene pogodbe o poslovnem sodelovanju vam bomo podelili ustrezne poslovne pogoje (rabati, cene, odlog plačila ipd.) in vas o tem obvestili.

V kolikor z nami še nimate sklenjene pogodbe o poslovnem sodelovanju, so nakupi možni samo po plačilu predračuna. V kolikor želite odloženo plačilo ( plačilo po računu) pa se glede na bonitetno oceno podjetja in obseg poslovanja pripravi pogodba o sodelovanju, na podlagi katere boste lahko nakupe v B2B spletni trgovini opravljali z odloženim plačilom.

Prvo plačilo je za nove stranke obvezno plačilo po predračunu saj to izkazuje dobro voljo medsebojnega sodelovanja!

 

VNESI OBRAZEC ZA PRIJAVO:

Filters
Sort
display