>>> BREZPLAČNA dostava za vsa naročila nad 60€ + DDV <<<
Osebni prevzem ali dostava
Paketnik Direct4.me
Kontakt
WhiteSharkGaming
 
Išči

Zasebnost in piškotki

 

Varstvo osebnih podatkov

Uredi nastavitve

V Tech Trade d.o.o. cenimo in spoštujemo vašo zasebnost. Posebno pozornost posvečamo tudi varovanju in zaščiti vaših podatkov. Osebne podatke zbiramo, obdelujemo in varujemo v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov ter drugimi zakoni, ki urejajo naše poslovanje. Delamo z željo, da vsak naš uporabnik lahko pozna, razume ter uživa svoje pravice na tem področju v največji možni meri. Uporabniško izkušnjo stalno nadgrajujemo, da bi približali in olajšali urejanje vaših nastavitev. Besedilo teh pogojev urejamo tako, da so preprosti za branje in razumevanje, kako delamo z našimi partnerji, tretjimi osebami in piškotki ter drugimi tehnologijami sledenja.

O nas

Upravljalec podatkov je Tech Trade d.o.o. (v nadaljevanju upravljalec).

Oblike sodelovanja

Naše storitve lahko uporabljate kot:

 • neznani uporabnik (v tem primeru bomo z vašim soglasjem ob obisku naših strani podatke zbirali preko piškotkov z namenom zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani)
 • naročnik na e-novice (v tem primeru lahko naše storitve uporabljate kot neznani uporabnik, edini podatek, ki nam ga zaupate pa je vaš elektronski naslov. Drugih podatkov o vas ne zbiramo. Na naše e-izdaje pa se lahko vedno odjavite (povezava do odjave je v vsaki e-novici oz. kampaniji) in s tem izbrišete iz naših seznamov.
 • registrirani ali neregistrirani kupec

Osebni podatki, ki jih zbiramo

O naših registriranih uporabnikih in kupcih zbiramo več vrst osebnih podatkov:

 • podatki o identiteti: ime, priimek, elektronski naslov in geslo, ki je šifrirano in znano le uporabniku (tudi mi ga ne poznamo). Če ste registracijo opravili preko kateregakoli družbenega omrežja (Facebook, Google in drugi) lahko vaši podatki o identiteti vključujejo tudi uporabniško ime, ki ga uporabljate v tem družbenem omrežju. Podatki o identiteti poslovnih uporabnikov vključujejo tudi naziv podjetja in davčno številko oziroma številko zavezanca za DDV. Številko zavezanca za DDV hranimo tudi za fizične osebe, ki poslujejo kot zavezanci za DDV. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj račun.
 • kontaktni podatki: naslovi za dostavo, naslov za izdajo računa in telefonska številka. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj račun.
 • finančni podatki: podatkov o vaših kreditnih karticah ne hranimo. Te podatke posredujemo le izdajatelju vaše kreditne kartice. Enako velja za druge podobne oblike plačevanja preko spleta.
 • podatki o nakupih in plačilih: hranimo vse podatke o vaših naročilih in plačilih, vključno s podatki o stornacijah, vrnitvah naročil. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj račun.
 • podatki vezani na vašo uporabo in profil: ogledi izdelkov, izdelki v nezaključenem naročilu, kupljeni izdelki... Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj račun.
 • marketinški podatki: vaše naročnine na naše e-novice, izbrani oddelki, vaši seznami želja. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj račun.
 • tehnični podatki: za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku, operacijskem sistemu, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo stran in podobno. Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo tudi podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Tech Trade d.o.o. lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistemov Google Analytics (analiza obiskov spletne strani), Facebook, Instagram ... Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.

Kako pridobivamo podatke

Podatke o vas pridobivamo na več načinov, ko:

 • se registrirate kot naš  Tech Trade kupec
 • oddate naročilo
 • stornirate naročilo
 • se naročite na prejemanje e-novic
 • z nagradnimi igrami
 • pregledujete naše vsebine
 • ko objavite vprašanje, komentar ali oceno kateregakoli izmed naših izdelkov
 • ko nam posredujete različna vprašanja, zahtevo za reklamacijo, vrnete izdelek, ...
 • z nami komunicirate preko družbenih omrežij
 • iz drugih virov (na primer: vašo sposobnost za nakup na kredit nam posreduje ponudnik kreditiranja, informacijo, ali je vaša kreditna ali plačilna kartica veljavna in ali lahko z njo izvedete plačilo naročila pri nas nam posreduje izdajatelj vaše kreditne kartice)

Tehnične podatke pridobivamo avtomatično. Google, Facebook in druga družbena omrežja ter oglaševalske agencije nam posredujejo podatke, za katere ste jim to dovolili.

Kaj delamo s podatki o vas

Podatke o registriranih uporabnikih in kupcih ter nakupih zbiramo za:

 • zagotavljanje naših zakonskih obveznosti (na primer za vodenje finančnih in poslovnih knjig),
 • izvedbo vaših naročil
 • za profiliranje kupcev, ki omogoča prikaz potrebam posameznega kupca primernejših ponudb tako na spletnih straneh kot v naših e-revijah
 • za analize poslovanja, planiranje, spremljanje statistik, obnašanja kupcev ter obiskovalcev in podobno, pri čemer so uporabljeni podatki anonimizirani

Podatke o naročilih na naše e-novice zbiramo z namenom, da vam lahko na željeni naslov pošljemo reklamni mailing. Pogoji sodelovanja v posamezni nagradni igri in obdelava podatkov ter objava nagrajencev, so določeni in zapisani na straneh splošnih pogojev nagradnih iger ter v vsaki nagradni igri posebej. Vprašanja, ki nam jih posredujete preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, bomo uporabili izključno za razrešitev težave ali pripravo odgovora na vprašanje. Ko boste z nami komunicirali preko kateregakoli družbenega omrežja bomo vaše podatke lahko uporabili tudi za to, da vam preko istega družbenega omrežja posredujemo marketinška sporočila skladno s pogoji in dovoljenji, ki ste jih dali upravitelju družbenega omrežja.

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov

Poleg nas lahko vaše osebne podatke uporabljajo tudi naši zaupanja vredni partnerji, ki jih potrebujemo pri izvedbi, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov:

 • dostavnim službam posredujemo podatke, ki jih potrebujejo za prevoz in oddajo naročila
 • v primeru, ko vaše naročilo vključuje izdelke, ki so na zalogi pri dobavitelju, mu posredujemo podatke, ki jih potrebuje za pripravo pošiljke z vašim naslovom za dostavo in vsebino naročila
 • dobaviteljem in pooblaščenim serviserjem, če reklamacije ali vprašanja, pri katerih potrebujemo njihovo sodelovanje, urejate preko nas
 • izvajalcem plačil (na primer Bankart, PayPal, Flik...)
 • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče, ipd.)
 • z vašo privolitvijo vaše podatke preko piškotkov posredujemo Google. Za politiko zasebnosti se lahko obrnete direktno nanje. Tech Trade d.o.o. je skladnost njihovega poslovanja z zakonodajo EU in Slovenije preveril pred vključitvijo na naše strani. Po vključitvi izpolnjevanje pogojev preverjamo vsaj dvakrat letno. V primeru neizpolnjevanja bomo njihove storitve nemudoma izključili. Več o tem, kako Google zbira podatke, zakaj in kako jih uporablja, si lahko preberete na strani Google uporaba podatkov
 • z vašo privolitvijo vaše podatke preko piškotkov lahko občasno posredujemo tudi drugim oglaševalskim in družbenim omrežjem, pri čemer zanje veljajo enaki pogoji kot za ponudnike iz predhodne alineje.

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki skladno z zakonodajo. Posredujemo jim le podatke, ki so nujni za uspešno izvedbo naročila, prodajnega procesa ali druge aktivnosti. Vaših podatkov v nobenem primeru ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam.

Roki hrambe osebnih podatkov

Vaše osebne podatke bomo hranili in obdelovali v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za zaključek naročenih ali dogovorjenih aktivnosti, ter potem v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, še posebej, ko je obdelava osebnih podatkov potrebna v okviru sklenitve oziroma izvedbe pogodbe. Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, hranimo do preklica. V primerih, ko je rok hrambe osebnih podatkov zapovedan z zakonom, podatke hranimo v skladu z zakonsko zapovedjo.

Zagotavljanje varnosti

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, razkritjem, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Za prenose vseh osebnih podatkov uporabljamo tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij. Dostop do zbranih osebnih podatkov imajo le pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) z uporabniškim imenom in geslom. Prosimo, da nam pri varovanju vaših osebnih podatkov pomagate tako, da tudi sami poskrbite za varnost vašega uporabniškega imena in gesla.

Piškotki

Delovanje naših spletnih strani je brez naših piškotkov praktično nemogoče. Če ne želite imeti naših piškotkov na vašem računalniku, ne pozabite, da je shranjevanje piškotkov pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.

Z obiskom naše spletne strani lahko na vašo napravo dobite tudi piškotke Google in družbenih medijev, oziroma le te vaš piškotek ob obisku naše strani preberejo. Te strani lahko tako zbrane podatke uporabljajo za različne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšave svojih produktov. Za to potrebujemo vašo privolitev, ki jo lahko uredite ob prihodu in tudi na vrhu te spletne strani - uredi nastavitve.

Piškotki na naših straneh:

 

Ime piškotka
Namen
Čas piškotka
Podjetje
Nop.Customer Identifikacija edinstvene seje 1 leto Tech Trade d.o.o.
Nop.Antiforgery Zaščita pred napadi Do konca seje Tech Trade d.o.o.
Nop.Session Identifikacija uporabnika Do konca seje Tech Trade d.o.o.
Nop.Authentication Identifikacija uporabnika Do konca seje Tech Trade d.o.o.
Nop.RecentlyViewedProducts Sledenje ogledanim izdelkom 10 dni Tech Trade d.o.o.
.Nop.CompareProducts Shranjevanje primerjav izdelkov 10 dni Tech Trade d.o.o.
 __utma Statistika ogledov spletne stran 2 leti Google Analytics
_ga_BSKHCGN64R  Statistika ogledov spletne stran 2 leti Google Analytics
_ga_XXXXXXXXXX  Statistika ogledov spletne stran 2 leti Google Analytics
 _ga  Statistika ogledov spletne stran 2 leti Google Analytics
 consent Shranjevanje uporabniških nastavitev Do konca seje Tech Trade d.o.o.
nopstation_ga_BSKHCGN64R  Sledenje aktivnostim na spletnem mestu 2 leti Google Analytics
nopstation_ga_XXXXXXXXXX Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
 nopstation_ga Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics

 

Vaše pravice

Našim kupcem in uporabnikom zagotavljamo vso podporo pri uresničevanju pravic, ki jih navajamo v nadaljevanju:

 • na tej strani vas v celoti seznanjamo s tem, kako uporabljamo vaše osebne podatke
 • vpogled v vse podatke, ki jih imamo zbrane o vas je možen preko menuja Moj računin na spletni strani https://www.techtrade.si/customer/info
 • vedno smo vam na voljo, da uveljavite vašo pravico do popravka. Omogočamo vam, da praktično vse vaše osebne podatke popravite in uredite sami z uporabo funkcionalnosti v menuju Moj račun. Prosimo vas, da ste pri tem čimbolj ažurni.
 • v določenih primerih lahko uveljavite tudi pravico do izbrisa vaših osebnih podatkov. Če ste na primer naročeni na naše e-novice, se lahko izbrišete sami tako da sledite povezavi v vsaki e-novici ali oglasnem sporočilu, ki vam ga posredujemo. Če ste se registrirali kot uporabnik, pa nikoli oddali nobenega naročila, potem vas bomo lahko na vašo zahtevo izbrisali mi. Če pa ste pri nas kupovali, prosimo, da upoštevate, da moramo vaše podatke hraniti skladno z zakonodajo.
 • v določenih primerih lahko zahtevate začasno ali trajno prepoved nadaljnje obdelave vaših osebnih podatkov v celoti ali delno,
 • na vašo zahtevo vam bomo vaše osebne podatke posredovali zbrane v elektronski obliki
 • obravnavali bomo vaše ugovore na obdelavo vaših osebnih podatkov

Del pravic lahko uveljavite neposredno z vpogledom na to stran in v navedene vsebine. Pravico do popravka smo tudi zagotovili preko vmesnikov v menuju Moj račun. Sami se lahko odjavite od prejemanja na e-novic.
Vse ostale pravice lahko uveljavite tako, da nas o vaši zahtevi obvestite s priporočenim pismom na naslov: TECH TRADE d. o. o. TRZIN, Blatnica 8, 1236 TRZIN, s pripisom GDPR.
Če menite, da se vaši osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS.

Razširjen obseg pravic od 21. maja 2018 dalje velja tudi za vse, ki so nam osebne podatke posredovali pred tem datumom.

 

 

 

Filtri
Sort
display