Išči
RSS

Blog

Ohladitev računalnika
Dragi bralci, kot veste, se je zadnjih 5 let hlajenje vaših procesorjev močno razvilo. Od enojnih, do trojnih bakrenih zračnih hlajenj, do vodnega hlajenja, tako modularnega, kot tudi AIO (All In One). Danes vam bomo predstavili novejšega in ugodnega proizvajalca hlajenj vaših PC-jev.
Primerjava kamer za “Stream-anje”
V tem času informacijske dobe se dnevno povečuje želja pa pretakanju vaše vsebine in aktivnosti. Sedaj, ko je to tako dostopno in ta trend vse bolj prehaja iz hobija v dobičkonosen posel, se veliko ljudi želi preizkusiti v tej panogi. Čeprav večji delež “Stream-ov” še vedno zasedamo igračarji pa se ta trend širi na različne dejavnosti.
Predstavitev in test nove e-šport miške eSHARK Naginata
Kot veste so se na e-športni sceni pojavile ultra lahke miške, kot so Glorious in podobni, s funkcijo krajšega odzivnega časa in hitrejšega premikanja miške po podlagi. Enotnega načina uporabe miške ni, saj vsak igra na svoj način, pa naj bo to prstno igranje, kjer igralec igra le s konicami prstov, pol pokriti prijem, kjer miško s palcem in kazalcem drži močneje, ali pa s pokrito dlanjo.
Nosilci in podstavki za monitorje za vsako pisarno in dom
Če imamo v pisarni ali doma ogromno mizo, verjetno nimamo težav s prostorom. V nasprotnem primeru pa damo nanjo monitor in vse ostalo, kar potrebujemo za svoje delo – in kar naenkrat je na mizi vsega preveč, le prostora premalo. Na mizah, predvsem na delovnem mestu, imamo ponavadi vrsto različnih predmetov, ki jih potrebujemo za opravljanje svojega dela. Ena bolj pomembnih stvari v pisarni je verjetno računalnik, njegov sestavni del pa monitor, ki ga moramo imeti na mizi in zasede veliko prostora.
HiLook :: Še pred počitnicami, dopustom, potovanjem poskrbite za varnost doma :: HiLook
Iščete zmogljiv video nadzorni sistem visoke kakovosti po kar najboljši ceni? Vam je varnost vašega doma in družine na prvem mestu? Če je odgovor pritrdilen, je kot nalašč za vas Wi-Fi nadzorni komplet HiLook, pri katerem bodo skrbi zaradi kablov odveč. S kompletom 4 kamer, ki vsebuje že vgrajen snemalnik in 1TB prostora na disku bo vse skupaj še lažje.
Aten :: Igraj FPS konzolne igre s tipkovnico in miško – in uniči nasprotnika :: Aten
Si kdaj razmišljal, kako super bi bilo računalniške igre, ki jih igraš z igralnim ploščkom, igrati s tipkovnico in miško? Bil bi hitrejši, bolj uspešen in bi napredoval kot za stavo. To je dejansko mogoče, le pravi pripomoček moraš imeti – in zabava se lahko začne!
Xilence :: Učinkovit ventilator bo vašemu računalniku podaljšal življenje :: Xilence
Ventilatorji v ohišje računalnika dovajajo hladnejši zrak, kar koristi in blagodejno vpliva na temperature vseh komponent naprave. S tem bo večja tudi zanesljivost delovanja računalnika in njegova življenjska doba.
Blog arhiv
Filtri
Sort
display