>>> BREZPLAČNA dostava za vsa naročila nad 60€ + DDV <<<
Osebni prevzem ali dostava
Paketnik Direct4.me
Kontakt
WhiteSharkGaming
 
Išči
RSS

Blog delovno mesto '2020' "junij"

DIGITUS:: Nosilci in podstavki za monitorje za vsako pisarno in dom
Če imamo v pisarni ali doma ogromno mizo, verjetno nimamo težav s prostorom. V nasprotnem primeru pa damo nanjo monitor in vse ostalo, kar potrebujemo za svoje delo – in kar naenkrat je na mizi vsega preveč, le prostora premalo. Na mizah, predvsem na delovnem mestu, imamo ponavadi vrsto različnih predmetov, ki jih potrebujemo za opravljanje svojega dela. Ena bolj pomembnih stvari v pisarni je verjetno računalnik, njegov sestavni del pa monitor, ki ga moramo imeti na mizi in zasede veliko prostora.
HiLook :: Še pred počitnicami, dopustom, potovanjem poskrbite za varnost doma :: HiLook
Iščete zmogljiv video nadzorni sistem visoke kakovosti po kar najboljši ceni? Vam je varnost vašega doma in družine na prvem mestu? Če je odgovor pritrdilen, je kot nalašč za vas Wi-Fi nadzorni komplet HiLook, pri katerem bodo skrbi zaradi kablov odveč. S kompletom 4 kamer, ki vsebuje že vgrajen snemalnik in 1TB prostora na disku bo vse skupaj še lažje.
Aten :: Igraj FPS konzolne igre s tipkovnico in miško – in uniči nasprotnika :: Aten
Si kdaj razmišljal, kako super bi bilo računalniške igre, ki jih igraš z igralnim ploščkom, igrati s tipkovnico in miško? Bil bi hitrejši, bolj uspešen in bi napredoval kot za stavo. To je dejansko mogoče, le pravi pripomoček moraš imeti – in zabava se lahko začne!
Xilence :: Učinkovit ventilator bo vašemu računalniku podaljšal življenje :: Xilence
Ventilatorji v ohišje računalnika dovajajo hladnejši zrak, kar koristi in blagodejno vpliva na temperature vseh komponent naprave. S tem bo večja tudi zanesljivost delovanja računalnika in njegova življenjska doba.
Filtri
Sort
display